subota, 14. studenoga 2009.

What I wore...

A random last month's outfit. Since I'm fotographing myself you can't see the whole figure and all the clothes in only one photo. Sorry.

DIY studded jacket, Mango clutch

H&M, Accessorize, Guess, Swatch

Zara flats and jeans, Bershka shirt

Broj komentara: 7:

  1. Gofi,
    odlična kombinacija, vrlo elegantno. Sviđaju mi se traperice (bar onoliko koliko ih vidim)...meni skiny jeans nikako ne stoji :-(
    A što se tiče ove torbice iz Manga, dvoumila sam se između nje i one moje crne kad sam ju kupovala, i kao ajde crna, paše na više stvari, ali ova je baš baš posebna!
    And last but not the least...nakit...odlično usklađeno!

    N.

    OdgovoriIzbriši
  2. Hvala Nataša! Torbica je sestrina. Ja je vjerojatno nikad ne bih kupila iako mi se jako sviđa :) (i ja bi vjerojatno za crnom posegnula)
    A nakit je više manje standardan svakodnevni. Skinem ga jedino ako nosim nešto uz što mi baš ne paše.
    Dosta često nosim skinnyce, ove su sa zatvaračem dolje na nogavici i obožavam ih jedino što su mi malo velike u struku i guzi pa ih nosim samo uz dulje košulje i tunike...
    ajme jesam se raspisala... :)

    OdgovoriIzbriši
  3. lijepo seka! slijedeci put mene lijepo zamolis da e slikam pa ce se sve vidjet =)

    OdgovoriIzbriši
  4. Ej hvala na komentaru. Jos nisam cijenu odlucila. Stvarno neznam... mislila sam oko 500/600 kn minimalno. Mislim da bi ih trebala skuplje prodati, ali mislim da bi ih onda teze prodala, a opet nezelim se osjecati kao da sam ih dala prakticki for free... ipak je tu ulozeno vremena, truda, dio mene. Opet ovisi dali osoba koja kupuje zeli uokvireno vec ili ne. Moram jos razmisliti. Ali neki budu vec od sljedeceg tjedna na prodaju. Jel imas Facebook? Mozda grupu napravim tamo... Ugl tako negdje bi bila minimalna cijena, pa ako bude vise zainteresiranih za isti rad, tko da vise lol... stvarno nisam to nikad radila ali decko mi je predlozio to hehe...
    Prva dva rada moram prvo odnjeti na ocjenu hehe... to mi je za ispit.
    Ugl. mama je bolje, nadam se da budu ju uskoro pustili doma. Sad mi je najgore, imam ispite uskoro a skoro nista ne stignem za njih napraviti.
    Uh da dobro je imati blog da se malo ispuses hehe.. Inace vec je dogovor samo se trebamo naci, s Minnie Me i Nikitaaa (s Polyvorea) neznam dali ih imas u kontaktima.
    Ako imas FB dodaj me ;) Neznam dali ces me moci naci :/ ugl Lora Vran

    OdgovoriIzbriši
  5. Fenomenalna mi je ova kombinacija!
    Trapke iz Zare su mi tak čudne. Gore preširoke, dole preuske... živi smijeh! ;)
    Odličan nakit, a jakna i torbica su savršeni spoj!

    OdgovoriIzbriši
  6. da, i meni su gore široke..moram remen obavezno nosit..

    OdgovoriIzbriši